Na pewno :)))
Zwazywszy ze to ty przez polowe tej "prawie jak dyskusja" (bo wymiany zdan z toba nie moge nazwac inaczej) tlumaczysz sie ze Stern cie wcale nie pojechal :)))
Fin
Printable View
to juz nie wiem,mam was wszystkich kochac i zgadzac z kazdym czy jak ?
araj przecierz nie mowie ze fajnie ze byl wulgarny czy hamski.
stern to po prostu idiota i prostak...za kazdym razem jak mnie błaga o wpuszczenie cukruje i włazi mi w dupe,az czasem nie widac,czy to jeszcze stern,czy moja dupa, jak cos nie tak,to debil jedzie po mnie,po dofo,po moich dzieciach,rodzinie....złamałbym mu nosa z rozkosza
chyba cię wyprowadził z równowagi ten Stern co?
wiesz co,bo ze mna jest tak - ostatnim razem,gdzies z 3 miesiace temu była podobna sytuacja, puisał mi pw,w których dosadnie srał na dofo,na te gówno,jechał mi,wymadrzał sie jaki to on hacker,a ja nic nie umie, na forum 6b pisał niestworzone rzeczy na moja Małgorzate ,nawet na dzieci...minęło mi,błagał -wpusciłem go,teraz znowu sie otworzył,kopnałem go w dupe i na nowo - pw o stałej tematyce....on jest jaki¶ popierdolony,on musi miec jakies problemy domowe,moze zły dotyk,nie wiem,ale zdrowego kapucyna to on nie ma,jest jakis porywczy,ja to widze go jak takiego małolata,którego ktos kiedys dał w humorze - grał w gre,cos mu nie wychodziło to zaczał rozwalac klawiature,drzec sie,nagle ustrzelił kogos na monitorze,jakiegos niemca,i zaczał sie smiac,cieszyć,za chwile płacze...po prostu jebniety i juz
Wezmy sie wszyscy za rece i powiedzmy ze nam przykro z powodu tego jakie to forum jest zle :loser:
mam kumpla w pracy ,potrafi mieć takie zmiany że głowa boli raz sie smieje gada, za godzine nie wiadomo czemu mu odwala wali pięsciami po ¶cianach patrzy na ciebie jakby ciebie jak na najgorszego wroga ¶wir jaki¶ dlatego go olewam tylko cze¶c i koniec,niestety pozbyć sie takich ludzi nie da
Saiyko... ujawniasz sie? :)