Tak poza tematem - Stern byl pierdykniety stara harnoszka i niezrownowazony emocjonalnie ale to on wprowadzal troche zycia w to forum.
Mimo ze za nim nie przepadalem moge powiedziec z cala odpowiedzialnoscia ze czegos tu zabraklo od kiedy go nie ma.
Panstwo piekni Dofowicze z krwi i kosci.
Wladcy swiata, patriarchowie, sludzy wierni/niewierni ktorzyscie zbladzili pod araja strzechy.
Kim jestescie co soba reprezentujecie?
Brak cenzury powiadacie a nad kostkiem sie schylacie,
Jego podpis zmieniac chcecie, bo w nim 6b mial byc cieciem.
A ja powiem zgola prosto przeca jesien nie jest wiosna
wy cenzure wprowadzacie na bezcenzurowym czacie.
Nie nie o tym beda slowa ktorem dzisiaj przygotowal
Dzis nauke calkiem nowa zapodaje na swiatowo
Czyli rymem dosyc prostym i slownictwem wprost radosnym.
Taka spawe mam do waszmosciow - cale to piekne forum jest bez cenzury, a wy sie boicie odezwac innym niz szyderczym tonem, jest tu bardzo wielu genitelmanow ktorzy nie dosc ze nie maja nic do powiedzenia to na dodatek nie potrafia zbudowac dluzszej szyderczej wypowiedzi niz 2-3 linijki tekstu.
Wiekszosc z nich umiera z tesknoty za NKT ktore bylo cudowne i piekne.
Tam wlasnie mieli okazje pokazac wszystkim kto jest panem i rypali niedorozwinietych i dzieci z podstawowki- to sprawialo ze czuli sie lepsi madrzejsi i na poziomie teraz pozostali w gronie szydercow takich jak i oni. Czuja sie niedowartosciowani i przygnebieni bo nie ma komu pokazac tej wyzszosci. Oczywiscie wchodza na to forum w oczekiwaniu na nastepna Cisowianke ktorej to beda mogli pokazac jak wysoce sa inteligentni jak wspaniali.
Porownal bym to do ekshibicjonisty czyli czlowieka wystawiajacego "cos" na widok publiczny. U nas w Polsce zwyczajny zbok. Podobno taki czlowiek odczuwa podniecenie pokazujac swoje przyrodzenie - skoro jest tak bardzo podniecony to dlaczego jego orez nie prezy sie w pelnej okazalosci a jedynie bezwladnie obija sie o jego nogi?( tak samo jest z wami) nie jestescie nic lepsi od Ciski ktora nie byla inteligentna i zjadliwa suka, ale biednym czlowiekiem, ktorego wy ponizaliscie dla zaspokojenia swojej potrzeby bycia skorwielem w tym starciu czuliscie sie podnieceni wlasna checia jebania kogos ale wasz mozg byl jak ten sflaczaly organ ekshibicjonisty - zero polotu, zadnego wysilku i niestety zadnego efektu koncowego.
Macie piekne forum w ktore wlozono kupe pracy i wysilku nie ma cenzury a wy wstydzicie sie napisac co myslicie- no tak bo w koncu to wy jestescie od szydzenia z tych ktorzy pisza cos od siebie, odslaniaja sie i mozna ich dziabnac tak zeby zabolalo. Wy nie mozecie sobie pozwolic zeby ktos wykorzystal jakakolwiek wasza wypowiedz przeciwko wam wiem mozecie tylko pieprzyc smutki o NKT i zartowc na blizej niesprecyzowane tematy- czyli z wszystkiego.
Uwazam ze jestescie zblokowani i zbyt zakompleksieni zeby napisac cos glupiego, dziwnego albo intymnego- to bezosobowe internetowe zycie pozarlo wasza wrazliwosc madrosc i otwartosc a szkoda.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Ostatnio edytowane przez Hitman ; 16-10-06 o 02:44
Tak poza tematem - Stern byl pierdykniety stara harnoszka i niezrownowazony emocjonalnie ale to on wprowadzal troche zycia w to forum.
Mimo ze za nim nie przepadalem moge powiedziec z cala odpowiedzialnoscia ze czegos tu zabraklo od kiedy go nie ma.
przeciez to tylko forum,czego Ty oczekujesz ? ?
Donacji krwi,organow ?
Zdjec rodziny,rozkladu domow,nazwisk,telefonow ? ?
Blogoslawieni Ci ktorzy potrafia wylaczyc to forum z zycia osobistego i nawet o tym nie dyskutowac a przekleci w sobie Ci ktorzy nie potrafia sobie dac rady biorac to wszystko tak na powaznie.
Znowu chcesz zmieniac i wplywac na calosc Hitman,zacznij pare tematow,rozkrec je,zaproponuj cos konkretnego zamiast narzekania i pogadamy![]()
no juz nie bede pisał o sternie,dosc juz pisałem,absolutnie mi nie zalezy na takich debilach,prostakach,nieudacznikach,huj jebany dostał bana-jak ktos nie rozumie powodu,to ma problem,zreszta,dostawał juz kilka razy bana i za kazdym razem robił mi jazdy na pw,jak wczoraj-nie chcecie wiedziec jakie,po czym za jakis czas czołga sie na kolanach i skamla - araj dobry i go wpuszczał, nie teraz - STERN I STERNOPODOBNI NIECH SPIERDZIELAJA Z FORUM,MAM ICH W DUPIE, A JAK TAKICH NIE BEDZIE,WIEM Z PRAKTYKI,ZE POZYSKAM INNYCH NORMALNYCH LUDZI,A NIE STRACE-TEMAT TEGO BRUDASA UZNAJE ZA ZAKONCZONY
Po to tu jestem zeby wplywac na pozostalych a nie stac z zalozonymi rekoma jak co poniektorzy fanzoludkowie, a zmiany sa bardzo wskazane - po nich czuc powiew swierzosci.
Wlasnie jestem w trakcie testowania jakie tematy ciesza sie powodzeniem wsrod Dofowiczow i wyniki sa raczej mizerne. Prawda jest taka ze jesli temat wymaga zaangarzowania to 3/4 jedynie przeczyta i to z łaską , paru probuje zamienic temat w zart, a 2-4 czasem podejmie dyskusje.
Natomiast jezeli temat jest idiotyczny, niezobowiazujacy i nie posiada zadnej tresci (Np. dzisiaj zjadam) to kazdy czuje sie w obowiazku dorzucic tam swoje 3 grosze.
Ostatnio edytowane przez Hitman ; 16-10-06 o 10:47
no,niestety to smutna prawda.Natomiast jezeli temat jest idiotyczny, niezobowiazujacy i nie posiada zadnej tresci (Np. dzisiaj zjadam) to kazdy czuje sie w obowiazku dorzucic tam swoje 3 grosze.
ja tam nie dorzucam,bo mam tylko jeden i szkoda go pakowac w nic.
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
napisze pozniej...
jest pozniej...
Temat o slodziakach sterna byl w deche... Moim zdanie forum szczegolnie internetowe nie sluzy niczemu innemy jak rozrywce, niestety to forum jest ograniczone do bylych userow NKT, czasem pojawia sie ktos nowy lecz niestety dla niewtajemniczonego jest ciezko zrozumiec glupie zachowanie co niekturych, nie widzial NKT, osobiscie "poznalem" wiekszosc userow, o kazdym mam wyrobiana taka czy inna opinie juz raczej niczym mnie nie zaskocza. Forum stalo sie codziennoscia jakrze przewidywalna...
Tylko cos wlasciciel jest nieslowny, bo jesli to nie ma byc NKT to cos niestety, ale poprzez przywileje dokladnie w tym celu zmierza...
Mnie to wali poza tym co tu czytam i pisze nie mam zamiaru /np. rozmawiac na gg o moim zyciu prywatnym/ moze jedynie chcailbym poznac osobiscie kilkanascie osob, zanim adres zniknie z moich zakladek...
Ostatnio edytowane przez Simmek ; 16-10-06 o 11:16
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Ale jakze prawdziwe
O wypraszam sobie!Ja Cisowianki nie znałam i nic jej nie zrobiłam.
Właściwie to nawet nie wiem kto z kim i dlaczego kocha lub się nienawidzi.Muszę nadrobić zaległości.Jeśli chodzi o mnie nie toleruję TU tylko jednej osoby.I nie jest nią bynajmniej Stern
![]()
widze ze temat o gesiej skorce postawil kropke nad i
ale niestety ciezko byloby teraz przekonac wszystkich zeby uzewnetrzniali sie na forum jak ludzie piszacy blogi, bo to nierealne. i zreszta, po co?
takie rzeczy mozliwe sa tylko na forach nie wiem, np klasowych czy innych, na ktorych jest grupa znajomych i sobie pisza rozne rzeczy o sobie, natomiast tutaj mamy pelno obcych ludzi, i tak wlasciwie kogo interesuje jak wyglada czyjes cos tam??
tylko to takie popadanie znowu ze skrajnosci w skrajnosc... bo jest tak, nikt nic o sobie prawie nie mowi i wszystkich sie wydaje ze uzewnietrzniac sie to znaczy wlasnie podawac nr telefonu czy wklejac zdjecia z rodzinnego obiadu
raczej nie przekonasz kogos kto chce byc za wszelka cene anonimowy, zeby wypowiedzial sie w temacie (w ktorym musi przedstawic swoja opinie), w ktorym, nie wiedziec czemu, uwaza, ze tej anonimowosci sie pozbedzie
ps. ja nie szukam na forum znajomych, czyli nie musze pisac pamietnika, zeby inni mnie lubilii nie przeszkadza mi, ze tutaj jest szydera generalnie i sie raczej zartuje niz pisze serio, bo to INTERNETOWE FORUM
(to moja opinia na temat dofo)
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)