+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 108

Temat: Dofo

rece opadaja Hitman Świecący przykładem Hitman Świecący przykładem Hitman Świecący przykładem Avatar Hitman
    Na DoFo od
    Jul 2006
    Siła Reputacji
    24

Domyślnie Dofo

Panstwo piekni Dofowicze z krwi i kosci.
    Wladcy swiata, patriarchowie, sludzy wierni/niewierni ktorzyscie zbladzili pod araja strzechy.
    Kim jestescie co soba reprezentujecie?

Brak cenzury powiadacie a nad kostkiem sie schylacie,
    Jego podpis zmieniac chcecie, bo w nim 6b mial byc cieciem.

A ja powiem zgola prosto przeca jesien nie jest wiosna
    wy cenzure wprowadzacie na bezcenzurowym czacie.

Nie nie o tym beda slowa ktorem dzisiaj przygotowal
    Dzis nauke calkiem nowa zapodaje na swiatowo
    Czyli rymem dosyc prostym i slownictwem wprost radosnym.

Taka spawe mam do waszmosciow - cale to piekne forum jest bez cenzury, a wy sie boicie odezwac innym niz szyderczym tonem, jest tu bardzo wielu genitelmanow ktorzy nie dosc ze nie maja nic do powiedzenia to na dodatek nie potrafia zbudowac dluzszej szyderczej wypowiedzi niz 2-3 linijki tekstu.

Wiekszosc z nich umiera z tesknoty za NKT ktore bylo cudowne i piekne.
    Tam wlasnie mieli okazje pokazac wszystkim kto jest panem i rypali niedorozwinietych i dzieci z podstawowki- to sprawialo ze czuli sie lepsi madrzejsi i na poziomie teraz pozostali w gronie szydercow takich jak i oni. Czuja sie niedowartosciowani i przygnebieni bo nie ma komu pokazac tej wyzszosci. Oczywiscie wchodza na to forum w oczekiwaniu na nastepna Cisowianke ktorej to beda mogli pokazac jak wysoce sa inteligentni jak wspaniali.
    Porownal bym to do ekshibicjonisty czyli czlowieka wystawiajacego "cos" na widok publiczny. U nas w Polsce zwyczajny zbok. Podobno taki czlowiek odczuwa podniecenie pokazujac swoje przyrodzenie - skoro jest tak bardzo podniecony to dlaczego jego orez nie prezy sie w pelnej okazalosci a jedynie bezwladnie obija sie o jego nogi?( tak samo jest z wami) nie jestescie nic lepsi od Ciski ktora nie byla inteligentna i zjadliwa suka, ale biednym czlowiekiem, ktorego wy ponizaliscie dla zaspokojenia swojej potrzeby bycia skorwielem w tym starciu czuliscie sie podnieceni wlasna checia jebania kogos ale wasz mozg byl jak ten sflaczaly organ ekshibicjonisty - zero polotu, zadnego wysilku i niestety zadnego efektu koncowego.

Macie piekne forum w ktore wlozono kupe pracy i wysilku nie ma cenzury a wy wstydzicie sie napisac co myslicie- no tak bo w koncu to wy jestescie od szydzenia z tych ktorzy pisza cos od siebie, odslaniaja sie i mozna ich dziabnac tak zeby zabolalo. Wy nie mozecie sobie pozwolic zeby ktos wykorzystal jakakolwiek wasza wypowiedz przeciwko wam wiem mozecie tylko pieprzyc smutki o NKT i zartowc na blizej niesprecyzowane tematy- czyli z wszystkiego.
    Uwazam ze jestescie zblokowani i zbyt zakompleksieni zeby napisac cos glupiego, dziwnego albo intymnego- to bezosobowe internetowe zycie pozarlo wasza wrazliwosc madrosc i otwartosc a szkoda.

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

Ostatnio edytowane przez Hitman ; 16-10-06 o 02:44

rece opadaja Hitman Świecący przykładem Hitman Świecący przykładem Hitman Świecący przykładem Avatar Hitman
    Na DoFo od
    Jul 2006
    Siła Reputacji
    24

Domyślnie Odp : Dofo

Tak poza tematem - Stern byl pierdykniety stara harnoszka i niezrownowazony emocjonalnie ale to on wprowadzal troche zycia w to forum.
    Mimo ze za nim nie przepadalem moge powiedziec z cala odpowiedzialnoscia ze czegos tu zabraklo od kiedy go nie ma.

6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level Avatar 6 biegowy
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    34

przeciez to tylko forum,czego Ty oczekujesz ? ?
    Donacji krwi,organow ?
    Zdjec rodziny,rozkladu domow,nazwisk,telefonow ? ?
    Blogoslawieni Ci ktorzy potrafia wylaczyc to forum z zycia osobistego i nawet o tym nie dyskutowac a przekleci w sobie Ci ktorzy nie potrafia sobie dac rady biorac to wszystko tak na powaznie.
    Znowu chcesz zmieniac i wplywac na calosc Hitman,zacznij pare tematow,rozkrec je,zaproponuj cos konkretnego zamiast narzekania i pogadamy

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

no juz nie bede pisał o sternie,dosc juz pisałem,absolutnie mi nie zalezy na takich debilach,prostakach,nieudacznikach,huj jebany dostał bana-jak ktos nie rozumie powodu,to ma problem,zreszta,dostawał juz kilka razy bana i za kazdym razem robił mi jazdy na pw,jak wczoraj-nie chcecie wiedziec jakie,po czym za jakis czas czołga sie na kolanach i skamla - araj dobry i go wpuszczał, nie teraz - STERN I STERNOPODOBNI NIECH SPIERDZIELAJA Z FORUM,MAM ICH W DUPIE, A JAK TAKICH NIE BEDZIE,WIEM Z PRAKTYKI,ZE POZYSKAM INNYCH NORMALNYCH LUDZI,A NIE STRACE-TEMAT TEGO BRUDASA UZNAJE ZA ZAKONCZONY

Na DoFo od
    Jul 2006
    Siła Reputacji
    24

Cytat Napisał araj Zobacz post
    no juz nie bede pisał o sternie,dosc juz pisałem,absolutnie mi nie zalezy na takich debilach,prostakach,nieudacznikach,huj jebany dostał bana-jak ktos nie rozumie powodu,to ma problem,zreszta,dostawał juz kilka razy bana i za kazdym razem robił mi jazdy na pw,jak wczoraj-nie chcecie wiedziec jakie,po czym za jakis czas czołga sie na kolanach i skamla - araj dobry i go wpuszczał, nie teraz - STERN I STERNOPODOBNI NIECH SPIERDZIELAJA Z FORUM,MAM ICH W DUPIE, A JAK TAKICH NIE BEDZIE,WIEM Z PRAKTYKI,ZE POZYSKAM INNYCH NORMALNYCH LUDZI,A NIE STRACE-TEMAT TEGO BRUDASA UZNAJE ZA ZAKONCZONY
    Bardzo dobrze ze go wyrzuciles ale mowie ze on jeden robil cos w tym kierunku zeby bylo ciekawiej.Reszta wegetuje.

Na DoFo od
    Jul 2006
    Siła Reputacji
    24

Cytat Napisał 6 biegowy Zobacz post
    przeciez to tylko forum,czego Ty oczekujesz ? ?
    Donacji krwi,organow ?
    Zdjec rodziny,rozkladu domow,nazwisk,telefonow ? ?
    Blogoslawieni Ci ktorzy potrafia wylaczyc to forum z zycia osobistego i nawet o tym nie dyskutowac a przekleci w sobie Ci ktorzy nie potrafia sobie dac rady biorac to wszystko tak na powaznie.
    Znowu chcesz zmieniac i wplywac na calosc Hitman,zacznij pare tematow,rozkrec je,zaproponuj cos konkretnego zamiast narzekania i pogadamy
    Po to tu jestem zeby wplywac na pozostalych a nie stac z zalozonymi rekoma jak co poniektorzy fanzoludkowie, a zmiany sa bardzo wskazane - po nich czuc powiew swierzosci.
    Wlasnie jestem w trakcie testowania jakie tematy ciesza sie powodzeniem wsrod Dofowiczow i wyniki sa raczej mizerne. Prawda jest taka ze jesli temat wymaga zaangarzowania to 3/4 jedynie przeczyta i to z łaską , paru probuje zamienic temat w zart, a 2-4 czasem podejmie dyskusje.
    Natomiast jezeli temat jest idiotyczny, niezobowiazujacy i nie posiada zadnej tresci (Np. dzisiaj zjadam) to kazdy czuje sie w obowiazku dorzucic tam swoje 3 grosze.
    Ostatnio edytowane przez Hitman ; 16-10-06 o 10:47

6b idiota sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    25

Natomiast jezeli temat jest idiotyczny, niezobowiazujacy i nie posiada zadnej tresci (Np. dzisiaj zjadam) to kazdy czuje sie w obowiazku dorzucic tam swoje 3 grosze.
    no,niestety to smutna prawda.
    ja tam nie dorzucam,bo mam tylko jeden i szkoda go pakowac w nic.
    MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ

Sentyment molestuje dzieci Simmek Wie o co chodzi Simmek Wie o co chodzi
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    26

napisze pozniej...
    jest pozniej...

Temat o slodziakach sterna byl w deche... Moim zdanie forum szczegolnie internetowe nie sluzy niczemu innemy jak rozrywce, niestety to forum jest ograniczone do bylych userow NKT, czasem pojawia sie ktos nowy lecz niestety dla niewtajemniczonego jest ciezko zrozumiec glupie zachowanie co niekturych, nie widzial NKT, osobiscie "poznalem" wiekszosc userow, o kazdym mam wyrobiana taka czy inna opinie juz raczej niczym mnie nie zaskocza. Forum stalo sie codziennoscia jakrze przewidywalna...

Tylko cos wlasciciel jest nieslowny, bo jesli to nie ma byc NKT to cos niestety, ale poprzez przywileje dokladnie w tym celu zmierza...

Mnie to wali poza tym co tu czytam i pisze nie mam zamiaru /np. rozmawiac na gg o moim zyciu prywatnym/ moze jedynie chcailbym poznac osobiscie kilkanascie osob, zanim adres zniknie z moich zakladek...
    Ostatnio edytowane przez Simmek ; 16-10-06 o 11:16
    - Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
    - Tak, chciala bym...
    - A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
    - Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
    - No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.

Tylko S. ;* Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Avatar Enemigo
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    32

Cytat Napisał Hitman Zobacz post
    Wladcy swiata, patriarchowie, sludzy wierni/niewierni ktorzyscie zbladzili pod araja strzechy.

Taka spawe mam do waszmosciow - cale to piekne forum jest bez cenzury, a wy sie boicie odezwac innym niz szyderczym tonem, jest tu bardzo wielu genitelmanow ktorzy nie dosc ze nie maja nic do powiedzenia to na dodatek nie potrafia zbudowac dluzszej szyderczej wypowiedzi niz 2-3 linijki tekstu.

Tam wlasnie mieli okazje pokazac wszystkim kto jest panem i rypali niedorozwinietych i dzieci z podstawowki- to sprawialo ze czuli sie lepsi madrzejsi i na poziomie teraz pozostali w gronie szydercow takich jak i oni. Czuja sie niedowartosciowani i przygnebieni bo nie ma komu pokazac tej wyzszosci. Oczywiscie wchodza na to forum w oczekiwaniu na nastepna Cisowianke ktorej to beda mogli pokazac jak wysoce sa inteligentni jak wspaniali.
    Porownal bym to do ekshibicjonisty czyli czlowieka wystawiajacego "cos" na widok publiczny. U nas w Polsce zwyczajny zbok. Podobno taki czlowiek odczuwa podniecenie pokazujac swoje przyrodzenie - skoro jest tak bardzo podniecony to dlaczego jego orez nie prezy sie w pelnej okazalosci a jedynie bezwladnie obija sie o jego nogi?( tak samo jest z wami) nie jestescie nic lepsi od Ciski ktora nie byla inteligentna i zjadliwa suka, ale biednym czlowiekiem, ktorego wy ponizaliscie dla zaspokojenia swojej potrzeby bycia skorwielem w tym starciu czuliscie sie podnieceni wlasna checia jebania kogos ale wasz mozg byl jak ten sflaczaly organ ekshibicjonisty - zero polotu, zadnego wysilku i niestety zadnego efektu koncowego.

Macie piekne forum w ktore wlozono kupe pracy i wysilku nie ma cenzury a wy wstydzicie sie napisac co myslicie- no tak bo w koncu to wy jestescie od szydzenia z tych ktorzy pisza cos od siebie, odslaniaja sie i mozna ich dziabnac tak zeby zabolalo. Wy nie mozecie sobie pozwolic zeby ktos wykorzystal jakakolwiek wasza wypowiedz przeciwko wam wiem mozecie tylko pieprzyc smutki o NKT i zartowc na blizej niesprecyzowane tematy- czyli z wszystkiego.
    Uwazam ze jestescie zblokowani i zbyt zakompleksieni zeby napisac cos glupiego, dziwnego albo intymnego- to bezosobowe internetowe zycie pozarlo wasza wrazliwosc madrosc i otwartosc a szkoda.

Troche zbyt patetyczne
    Jezus was kocha

Hija de la luna Karla - samo dobro Karla - samo dobro Karla - samo dobro
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    26

Ale jakze prawdziwe

czy tak może być siostrzyczko? Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Avatar Indianka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    27

O wypraszam sobie!Ja Cisowianki nie znałam i nic jej nie zrobiłam.
    Właściwie to nawet nie wiem kto z kim i dlaczego kocha lub się nienawidzi. Muszę nadrobić zaległości.Jeśli chodzi o mnie nie toleruję TU tylko jednej osoby.I nie jest nią bynajmniej Stern

Tylko S. ;* Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Avatar Enemigo
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    32

Cytat Napisał Karla Zobacz post
    Ale jakze prawdziwe
    Wypisz w punktach co jest prawdziwego w poscie autorstwa naszego "Krola Sarkazmu"
    Jezus was kocha

Na DoFo od
    Jul 2006
    Siła Reputacji
    24

Cytat Napisał Enemigo Zobacz post
    Wypisz w punktach co jest prawdziwego w poscie autorstwa naszego "Krola Sarkazmu"
    Fanzoludek

A tak powaznie to przez to chcialem powiedziec ze jestes wybitnym przedstawicielem opisywanych przezemnie osob.

Love you E. :* sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody Avatar sabinka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    32

Cytat Napisał Hitman Zobacz post

widze ze temat o gesiej skorce postawil kropke nad i
    ale niestety ciezko byloby teraz przekonac wszystkich zeby uzewnetrzniali sie na forum jak ludzie piszacy blogi, bo to nierealne. i zreszta, po co?
    takie rzeczy mozliwe sa tylko na forach nie wiem, np klasowych czy innych, na ktorych jest grupa znajomych i sobie pisza rozne rzeczy o sobie, natomiast tutaj mamy pelno obcych ludzi, i tak wlasciwie kogo interesuje jak wyglada czyjes cos tam??

tylko to takie popadanie znowu ze skrajnosci w skrajnosc... bo jest tak, nikt nic o sobie prawie nie mowi i wszystkich sie wydaje ze uzewnietrzniac sie to znaczy wlasnie podawac nr telefonu czy wklejac zdjecia z rodzinnego obiadu
    raczej nie przekonasz kogos kto chce byc za wszelka cene anonimowy, zeby wypowiedzial sie w temacie (w ktorym musi przedstawic swoja opinie), w ktorym, nie wiedziec czemu, uwaza, ze tej anonimowosci sie pozbedzie

ps. ja nie szukam na forum znajomych, czyli nie musze pisac pamietnika, zeby inni mnie lubili i nie przeszkadza mi, ze tutaj jest szydera generalnie i sie raczej zartuje niz pisze serio, bo to INTERNETOWE FORUM (to moja opinia na temat dofo)

Sentyment molestuje dzieci Simmek Wie o co chodzi Simmek Wie o co chodzi
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    26

Cytat Napisał Indianka Zobacz post
    O wypraszam sobie!Ja Cisowianki nie znałam i nic jej nie zrobiłam.
    Właściwie to nawet nie wiem kto z kim i dlaczego kocha lub się nienawidzi. Muszę nadrobić zaległości.Jeśli chodzi o mnie nie toleruję TU tylko jednej osoby.I nie jest nią bynajmniej Stern
    Ciekawe...
    - Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
    - Tak, chciala bym...
    - A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
    - Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
    - No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)