+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 31

Temat: Użytkownicy Dofo!!!!!

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

Domyślnie Użytkownicy Dofo!!!!!

NIE MęCZCIE SIE Z PRZEGLąDARKA INTERNET EXPLORER,JEST TO GóWNO,POCZYTAJCIE O TYM W NECIE, ABY PIęKNIE PRZEGLąDAć DOFO ZAINSTALUJCIE SOBIE FIREFOX, PRZEGLąDARKE,KTóRA WYGRAłA WE WSZYSTKICH RANKINGACH -----

KLIKNIJ I INSTALUJ

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

DIE! Thank you. 70m3k Wie o co chodzi Avatar 70m3k
    Na DoFo od
    Jan 2006
    Siła Reputacji
    22

Domyślnie Odp : Użytkownicy Dofo!!!!!

Opera!

2Cu + 2Al -> 2Au + Cl2

6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level Avatar 6 biegowy
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    34

instalujac do FF plugin FASTER FOX macie w sumie taka sama szybkosc jak IE ale o wiele wieksze bezpieczenstwo i stabilnosc.

6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level Avatar 6 biegowy
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    34

dlaczego ?
    jest wiele powodów, dla których warto używać Firefoksa zamiast innych przeglądarek. Oto lista najważniejszych.
    Przeglądanie w kartach - surfuj szybciej!

Mozilla Firefox sprawia, że przeglądanie stron www jest łatwiejsze niż kiedykolwiek dzięki możliwości przeglądania w kartach. Przeglądanie w kartach zmienia sposób, w jaki korzystasz z Internetu, pozwalając na otworzenie strony w karcie będącej w tle i czytanie jej, kiedy będziesz gotowy. Żadnych denerwujących nowych okien, nie potrzeba też menu kontekstowych, po prostu przytrzymaj Ctrl podczas klikania na odnośnik albo użyj środkowego przycisku myszy.

Przeglądanie w kartach - zrzut ekranu

Przeglądanie w kartach sprawia, że surfowanie po Internecie staje się szybsze i bardziej wydajne. Możesz się skoncentrować na czytaniu konkretnej strony, a nie co chwila przełączać okienka. Podczas czytania każdej strony, odnośniki, które otworzyłeś ładują się w innych kartach - w tle. Zatem kiedy jesteś gotowy, by je czytać, one już na Ciebie czekają. Wydaje się, że to prosty pomysł, ale przeglądanie w kartach jest nową jakością w przeglądaniu stron. Firefox daje Ci najprostszą i najbardziej intuicyjną wersję przeglądania w kartach.
    Blokada wyskakujących okienek

Firefox blokuje denerwujące okienka popup. Doświadczysz dzięki temu Sieci takiej, jaka miała być - spokojna, wygodna i dostępna. Niektóre strony wykorzystują jednak wyskakujące okienka sensownie i przydatnie. Kiedy Firefox blokuje okienko, wyświetla w pasku statusu odpowiednią ikonę. Po kliknięciu na nią wyświetlona zostaje lista stron, które otwierały wyskakujące okienka. Dzięki niej możesz konkretnym witrynom zezwolić na otwieranie nowych okien.
    Blokada wyskakujących okienek - zrzut ekranu
    Znajdź wszystko szybciej!

Podczas surfowania większość czasu poświęca się na wyszukiwanie różnych rzeczy. Dlatego Firefox ma najlepsze funkcje wyszukiwania pośród przeglądarek. Ctrl+K przenosi kursor do paska Google, w którym można podać szukane słowa i wcisnąć Enter, by przywołać wyszukiwanie Google. Jeśli wyszukiwane słowo wpisane zostanie do paska adresu, Firefox wywoła opcję "Szczęśliwy traf" wyszukiwarki Google (to znaczy, że automatycznie zostanie załadowana pierwsza strona odnaleziona przez Google).
    Wyszukiwanie - zrzut ekranu
    Dostosowywalne paski narzędzi

Ustaw paski narzędzi w taki sposób, w jaki tylko chcesz. Możesz mieć wąski pasek tylko z tym, co najpotrzebniejsze, albo wiele pasków z wszystkimi możliwymi opcjami. Paski narzędzi Firefoksa są w pełni dostosowywalne, więc wyglądają tak, jak Ty tego chcesz. Wybierz Widok, Narzędzia, Dostosuj... i po prostu przenieś wszystkie ikony, których potrzebujesz. Firefox pozwala także tworzyć nowe paski narzędzi, a rozszerzenia często dodają nowe pozycje do palety dostępnych ikon.
    Dostosowywalne paski narzędzi - zrzut ekranu
    Kanały RSS i Atom w Zakładkach

Najświeższe informacje automatycznie pojawiające się w Twoich Zakładkach dzięki technologiom RSS i Atom. Więcej informacji...
    Rozszerzenia

Rozszerzenia to małe programy (lub wtyczki) które dodają nową funkcjonalność do Firefoksa. To może być wszystko, od przycisku po zupełnie nową funkcje, jak gesty myszy. Wspaniałą rzeczą w przypadku rozszerzeń jest to, że pozwalają one Firefoksowi pozostać małym i czystym. Każdy kto potrzebuje więcej funkcji może pobrać odpowiedne rozszerzenie. Z podstawową znajomością języków takich jak XML, CSS i JavaScript możesz także z łatwością stworzyć własne rozszerzenia.
    Bezpieczeństwo

Specjaliści od bezpieczeństwa uważają Mozillę Firefox za przeglądarkę znacznie bezpieczniejszą niż wiodąca przeglądarka konkurencyjnego producenta.

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

No Akurat Te Czerwone Podkreslenia Wyeliminowalem...ale Ff -rządzi

No Gain Without Pain MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar MaT
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    28

Jak jeszcze raz opera mi zrobi taką jazde jaką miałem przed chwilą, po tych nowych ustawieniach co je wprowadziłeś araj, to zmieniam na FF

Hija de la luna Karla - samo dobro Karla - samo dobro Karla - samo dobro
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    26

Ja mam za soba przesiadke z Opery na IE bo mnie dobijala. Teraz przenioslam sie na FF i jestem mega zadowolona!!

DIE! Thank you. 70m3k Wie o co chodzi Avatar 70m3k
    Na DoFo od
    Jan 2006
    Siła Reputacji
    22

http://hacking.pl/6241
    news sprzed 10 dni...

http://hacking.pl/6238
    tutaj sprzed 12

znajdźcie jakieś wpisy w bugtraq o Operze z ostatniego czasu

2Cu + 2Al -> 2Au + Cl2

portia - samo dobro portia - samo dobro portia - samo dobro Avatar portia
    Na DoFo od
    May 2006
    Siła Reputacji
    23

Nie ma wpisów bo nikt jej nie używa

portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection

Sentyment molestuje dzieci Simmek Wie o co chodzi Simmek Wie o co chodzi
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    26

Cytat Napisał araj Zobacz post
    NIE MęCZCIE SIE Z PRZEGLąDARKA INTERNET EXPLORER,JEST TO GóWNO,POCZYTAJCIE O TYM W NECIE, ABY PIęKNIE PRZEGLąDAć DOFO ZAINSTALUJCIE SOBIE FIREFOX, PRZEGLąDARKE,KTóRA WYGRAłA WE WSZYSTKICH RANKINGACH -----

KLIKNIJ I INSTALUJ
    Mozilla i tak jest szybsza i lepsza... a nie jakis popierdolony firefox do ktorego trzeba doinstalowac w chuj rzeczy i jeszcze za kase google
    - Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
    - Tak, chciala bym...
    - A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
    - Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
    - No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.

Love you E. :* sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody Avatar sabinka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    32

jakie google za kase, to dlaczego ja za darmo mam

Shandor Laureat pokojowej nagrody Shandor Laureat pokojowej nagrody Shandor Laureat pokojowej nagrody Shandor Laureat pokojowej nagrody Avatar Shandor
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    27

Cytat Napisał portia Zobacz post
    Nie ma wpisów bo nikt jej nie używa
    ty kłamco! ja używam!
    Якщо можеш, завітай до мене ти,
    Якщо хочеш, спий моєї води,
    Якщо Віриш, розкажи мені,
    Про що ти мрієш, коли живеш на самоті...

Sentyment molestuje dzieci Simmek Wie o co chodzi Simmek Wie o co chodzi
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    26

Cytat Napisał sabinka Zobacz post
    jakie google za kase, to dlaczego ja za darmo mam
    Użytkownicy Mozilla Suite i SeaMonkey krytykują Firefoksa za zbytnie uproszczenia konfiguracji (wiele zaawansowanych opcji jest dostępnych jedynie poprzez ręczną edycję wpisów w about:config). Narzeka się również na zbytnią komercjalizację Firefoksa i zbytnie upodabnianie do Internet Explorera. Dotyczy to większości elementów - od podobnego układu pasków menu i ikon, skończywszy na niuansach (np. Ctrl+Enter w pakiecie Mozilla otwiera stronę w nowej karcie, podczas gdy w Firefoksie - wzorem IE - dopisuje do wprowadzonego ciągu znaków prefiks "www." i sufiks ".com").
    - Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
    - Tak, chciala bym...
    - A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
    - Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
    - No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.

come il vento k0573k - samo dobro k0573k - samo dobro Avatar k0573k
    Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    24

uzywam opery i jestm zadowolony
    na poczatku nazekalem ze ff jest od niej szybszy, ale po aktualizacji uwazam ze jest zajebista!

ŚMIERĆ CZERWONEJ DEMOKRACJI!
    NIECH JAK NAJPRĘDZEJ KONA!

Given to the Rising Adamitsu - samo dobro Adamitsu - samo dobro Adamitsu - samo dobro Avatar Adamitsu
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    23

Cytat Napisał 6 biegowy Zobacz post
    instalujac do FF plugin FASTER FOX macie w sumie taka sama szybkosc jak IE ale o wiele wieksze bezpieczenstwo i stabilnosc.
    instalowałem to rozszerzenie, ale nie widziałem różnicy w szybkości

Mozilla i tak jest szybsza i lepsza... a nie jakis popierdolony firefox do ktorego trzeba doinstalowac w chuj rzeczy i jeszcze za kase google
    mam obydwie przeglądarki też nie widzę różnicy w prędkości, a cóż takiego trzeba doinstalowywać? 4-5 rozszerzeń i to wszystko, przynajmniej jak dla mnie. A jak ma się więcej czasu to można się pobawić z rozszerzeniami, o jakich inne przeglądarki mogą pomarzyć

http://mozillapl.org/katalogi_i_bazy...w/rozszerzenia

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)