14 czerwca 2007,
Natepna proba reanimowania forum,tym razem przynajmniej sa jakies wytyczne a wiec nie powinno byc podwojnych standardow.
a najlepszy na swiecie admin sajko odszedl z forum
14 czerwca 2007,
Natepna proba reanimowania forum,tym razem przynajmniej sa jakies wytyczne a wiec nie powinno byc podwojnych standardow.
według mnie jest dobrze, jeszcze jak weźmiemy pod uwagę, że jest to sezon ogórkowy to nawet bardzo dobrze
Hmmmm,widze ze ostatnimi czasy bierzesz sobie takie rzeczy naprawde do serca,nie bylo Cie chwile a wiec obiektywnie sam powinnies zauwazyc ze pomimo tych statystyk nie dzieje sie tu tyle co kiedys (wg. mnie).
Co wiecej (jeszcze raz dodam ze jest to moje osobiste odczucie) ciezko jest tu juz z kims podyskutowac rzeczowo, dyskusje sa w sumie o niczym i wszystkim.
Zrobilem sobie wolne od DOFO na pare miesiecy majac nadzieje ze bede w stanie to troche inaczej pojac ale tu sie raczej dzieje zbyt malo i zbyt powolnie.
Zeby nie byc goloslownym to zakladam tematy ale wszystko stalo sie rutynowo przewidywalne i Ci ktorzy nie wnosili nic w rozwoj forum nadal nic nie wnosza i istnieja jako statystyka a Ci ktorzy rozpieprzali tematy nadal je rozpieprzaja itd.... itp....
Araj znasz zapewne powiedzenie ze kazde dziecko dla matki jest piekne,tak jest troche z tym forum,tu trzeba nowej krwi.
Jezeli zakladasz ze Twoj plan bedzie mial pozytywny wplyw na rozwoj forum to powinnies sie tego trzymac konsekwentnie,osobiscie zgadzam sie z wiekszoscia Twojego regulaminu.
ja się staram dyskutować tylko mnie nikt nie docenia
przepraszam, czytając niektóre posty w tym temacie odniosłam inne wrażenie.
14.06.2007
pierwszy raz w życiu przeczytałem regulamin forum internetowego, od deski do deski
a ja tez pojde surowa logika i napisze
14 06 07
aktualizacja regulaminu forum
hurrrrrraaaaaaaaaaaaaaa... nabilem 717 posta... btw dostane za to cos wiecej niz po ryju?
[SIGPIC][/SIGPIC]
bede sie chwalil.. przekroczylem pierwsza 100-ke.. powinienem to oblac.. ale ostatnio walcze z ankoholem..
Ktorys tam dzien ktoregos tam miesiaca,SM wybiorczo i nieudolnie staraja sie zaprowadzic sztuczny porzadek,dla przykladu Efis kasuje moje posty bo sa niezgodne z tematem (nie podwazam tego) ale pozwala Dziadzi pisac z drugiego profilu chociaz regulamin tego tez zabrania bez zadnych konsekwencji.
13 sierpień 2007 -po dlugiej nieobecnosci Józefina pojawiła sie na forum
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)