zalosne bylo jak kumpel wysylal co dzien jedna roze przez pol roku...
Z jakimi sie zetkneliscie
Wcozraj bylem ze znajomymi na disco i jeden koles (taki stereotypowy studencik) podszedl do dziewczyny od nas, ktora wlasnie schodzila z parkietu i mowi do niej:
- Obserwuje Cie od dawna, bosko sie ruszasz a ja mam wolne mieszkanie
Kumpela dostala panicznego ataku smiechu i od razu do nas podbila aby nam opowiedziec ta historie![]()
Mialyscie/mieliscie podobne?*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Jezus was kocha
zalosne bylo jak kumpel wysylal co dzien jedna roze przez pol roku...
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
- czy wszystkie modelki maja dzis wolne czy tylko Ty?(i zawsze to czytalam w kawalach a kolesie to naprawde stosuja !!
)
- a kiedys jeden opowiadal mi o swoich erotycznych podbojach... w oogl ejakie jest mega super extra (mial 17 lat) i na koniec do mnie.. "a Ty polykasz? bo wlasciwie to chcialbym sie z Toba umowic"nie wytrzymalam, musialam go zbluzgac
![]()
no,mocny kolo"a Ty polykasz? bo wlasciwie to chcialbym sie z Toba umowic"![]()
Ten kolo od Sabiny dawal rade
Jezus was kocha
Uczył się ze mną przystojniak,który stosował metodę na litość.
Robił tak, że zabierał laskę gdzieś, gdzie mogliby porozmawiać w samotności (przeważnie robił cielęce oczy, drżący głos itp. i mówił, że musi się komuś wygadać). Potem strzelał jej nawijkę, jakie to o nim stereotypowe opinie krążą i jak bardzo ciąży to na jego życiu. Cóż z tego że jest przystojny skoro nie ma szczęścia do kobiet i wszystkie dotychczasowe go krzywdziły. On ma już tego wszystkiego dość i powoli zatraca sens życia. W końcu zaczyna bredzić o tym, że chyba popełni samobójstwo i nagle zaczyna płakać...
W większości wypadków wystarczyło to do zaliczenia panienki...
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
jezeli do tego byl w miare inteligentny to ten typ rwania jest najbardziej zalosny.
tych od polykow czy rzucania nalesnikiem w twarz tlumaczy debilizm.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)