hoba
Że czasem coś wam sie do głowy wjebie i za żadne skarby nie da sie tego olać albo o tym nie myslec? ogólnie mówie*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
mam tak,jak chce mi sie pić ,jak jest gorąco - PIWKO
ja tez tak mam ... wtedy ide pic![]()
To da się wyleczyć...
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
to chyba zachowanie kompulsywne,to mozna leczyc.
Glosy w glowie,schizy,paranoja itp.... itd.....
Pracowal ze mna facet ktory w mlodosci zazyl kazdy mozliwy narkotyk,byl alkoholikiem,przyznal sie nawet ze czasami wachal benzyne dla highu.
Z czasem to wszystko tak mu spieprzylo psychike ze w glowie ciagle odbywala sie walka,potrafil sie martwic czyms z przeszlosci (na przyklad ze rozbil komus okno w aucie majac 14 lat),pare lat temu tak mu to dalo w kosc ze zglosil sie do szpitala psychiatrycznego na leczenie.
Pozniej codzienna dawka lekarstw ale zycie zjebane na maksa,nie potrafil sie skupic,pamiec byla wybiorzcza,prawdziwy dramat.
tez tak mam...
np. jak mam katar, to mi sie z nosa leje
Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
Zależy co sie wjebie ehhh miałem wczoraj ciężki dzień i to wszystko przez kobiete hehehe kapa
Ba później się człowiek zastanawia nad tym ciężka sprawa zdeczka
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)