duchowy jest niczym,bo nie mam ,zadnego ducha w sobie ,rozwoj osobowosci to co innego,jakos tam sie mi krztaltuje ta moja osobowosc,a co z tego wyjdzie to zobaczymy za ilestam lat,moze wielki klops
dla mnie jest nim kazdy akt w moim zyciu ,przede wszystkim doswiadczanie zycia w ciele fizycznym . Daje mi mozliwosc poznania procesow we mnie zachodzacych jak i we wszechswiecie...*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
.........................../' /)
........./´ /)........./¯ //
......,/¯// ........./...//
...../...//. ......./¯ //
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
.../'.../... ./... /.../ //
.('(...´(... ....... ,../'. .')
..\.......... ..... ..\/..../
..''...\.... ..... . _.•´
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
duchowy jest niczym,bo nie mam ,zadnego ducha w sobie ,rozwoj osobowosci to co innego,jakos tam sie mi krztaltuje ta moja osobowosc,a co z tego wyjdzie to zobaczymy za ilestam lat,moze wielki klops
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
Nie rozwijam sie duchowo![]()
i tym wlasnie jest rozwoj duchowy , poznawaniem siebie . pamietaj sztetke ze bedac czescia wszechswiata , rowniez go wspoltworzyszNapisał sztetke
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
osobowosc to tak ale duchowo? religia i te sprawy? to nie dla mnie...
podobno jest najwazniejsze zeby nie pozostawic tylko po sobie pelnego dolu kloacznego.Napisał sentyment
a o wszechswiecie to nie mysle w ten sposob , to meczy mnie .
TEZ SIE ZASTANAWIAM CO TO ROZWOJ DUCHOWY?
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
ja to teraz bronie sie przed uwstecznieniem,kasety wasylowi przegrywam(slucham ich ,ale jestem czujny,odlanczam sie i tylko przerwy wylapuje)
Ja traktuje siebie jako podmiot sam w sobie i czasami błędnie zakładam że to co wymyśle to zawsze jest dobrze. Myle sie zwykle tylko w 2-3%
to niezleNapisał B-A-T-O-N
![]()
[ Dodano: 2005-10-21, 09:04 ]
ty dobrze wiesz , powiedzmy ze dla ciebie sa to odmienne stany swiadomosci po spozyciu...Napisał Simmek
no powiedz sam czego :7:
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
swego ducha juz dawno usmiercilem, glupi byl
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
No to k.urwa nie mam duchaNapisał sentyment
Nie mam odmiennych stanow swiadomosci po sporzyciu, moze wystepuje, zanizenie koncentracji i ogolne przemeczenie organizmu...
Ale no coz Ty tego nie zrozumiesz... i nie dostapisz zaszczytu, pewnie pijesz z okazjii i do zarzygania sie...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)