niestety nie mialem przyjemnosci spotkac sie z jakubem![]()
Co wam sie przypomina? Mi to sie w pierwszej chwili przypomnialo:
Jakub: Araj jest gej
Malgorzata: Moge cie zapewnic ze araj nie jest gej
Jakub: Araj jest gej a Malgorzata to chlopak
Malgorzata: A ty kto?
Jakub: Ja Jakub
![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
niestety nie mialem przyjemnosci spotkac sie z jakubem![]()
Jakub to byla kreacja paru osob z NKT,nie bylo indywidualnosci.
6b, ja jestem pewien, ze to ty brales "prawa" strone jakubai to w znaczeniu doslownym
hehe, a kiedys pisales na NKT ze sie do niego przejechaleś i mu dojebałeś, jeszcze Ci zaproponował jakas kase za zostawienie go w spokoju...Napisał 6 biegowy
![]()
2Cu + 2Al -> 2Au + Cl2
Osoby znajace prawde:Napisał 70m3k
ja,Kosiba,Banan i Wowek i jeszcze jedna osoba![]()
A to wcale nie bylo az tak dalekie od prawdy ale tlumaczyc nie moge![]()
Jeszcze dodam ze mialem zaszczyt znalesc sie w gronie 3 osob (1.6b, 2.Papla,3.Ja) które jakub wymienil jako najwiekszych debili na nktWtedy mysle ze pisal kosiba.
Masz racje 6b te osoby co go udawaly to bylo mistrzostwo![]()
Tak se czytam i patrzei ciągle sie zastanawiam po co ARAJ stwożył DOFO skoro większość towrzystwa tęskni za NKT
![]()
Czy to jest jakaś enklawa odszczepieńców, gdzie nowi nie są mile widziani,czy co ??
Jest już temat pt. "kogo Ci brakuje Z NKT "
Jaki jest więc sens zakładać całe nowego forum ?? Gdzie może zaplątac się ktoś obcy![]()
nie lepiej wrócic do korzeni![]()
Wiesz mi ze ja na przyklad jestem tu troche z przyjemnosci, troche z musu, troche z sympatii dla kilku osob, bo nie ma juz nkt a nie chce mi sie przenosic na inne forum. I wcale nie usmiechaja mi sie NOWI (niektorzy sa ok ale mniejszosc) te mineczki, pizdeczki, wazelinki itp.Napisał biolent
Są tu ludzie bardzo zwiazani z nkt, tacy troche mniej i tacy co w ogole. Mi zalezy najbardziej na tych pierwszych, ktorzy siedzieli na nkt od 2003/04
Nie wierze...jaki miales nickNapisał DZIADZIA
czyli generalnie wszyscy po 2004 są do dupy z małymi wyjątkami ??Napisał STERN
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)