jak siedzisz calym dniem to przydaloby sie... u mnie sie niekiedy wiesza komp jak dysk sie bardzo nagrzeje... ale to jak extremalnie dlugo mam wlaczony![]()
Heh troche droga, moze jednak samą karte graficzna zmienie i dokupie twardego i nagrywarke DVD
a powiedzcie mi czy duze twardziele typu 120-160 trzeba dodatkowo chlodzic?
jak siedzisz calym dniem to przydaloby sie... u mnie sie niekiedy wiesza komp jak dysk sie bardzo nagrzeje... ale to jak extremalnie dlugo mam wlaczony![]()
wkurwiaja mnie dodatkowe wiatraczki bo czesto sie psuja ( do hdd kieszeni)
kieszenie sie jebia, lepiej kup takie smieszne cacko nakladane na dysk z dwoma duzymi wiatraczkami albo sa takie duze od dolu...Napisał STERN
[ Dodano: 2005-10-13, 22:56 ]
http://allegro.pl/show_item.php?item=66693205
liczydlo sobie kup, a ram to sobie do dupy mozesz wsadzic a nie do nowej plyty, jeszcze tego nie wiesz?
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
dzieki za namiar, nawet nie wiedzialem ze cos takiego istniejeNapisał Dark Tidus
![]()
Niezly patent komus taki kit wcisnacNapisał Dark Tidus
![]()
dobry wiatrak sobie na procek kup, polecam zalmana albo pentagram, bo mi athlon grzal sie na standardowym i wyl tez troche dziwnie
A modest girl never pursues a man;
nor does a mouse - trap pursue a mouse
HAVE A NICE DIE ...
Problem polega na tym ze zwykly dysk wcale szybciej nie dzial dzieki chlodzeniu, zurzywa sie w tym samym tempie, Cicho powinien dzialac z zalozenia i dalej nie wiem po jakiego c.h.u.j.a wydac 30 zlNapisał DZIADZIA
![]()
Na oryginalnym AMDNapisał switas
, toz bez taktowania jest na to gowno 3 lata gwarancji...
![]()
taaaa, koniecznie bierz sprzet z jak najdluzsza gwarancja, mi sie Baracuda zjarala pare lat temu wlasnie po skonczeniu gwarancji zaraz, to siem znerwowalem i kupilem samsunga
A modest girl never pursues a man;
nor does a mouse - trap pursue a mouse
HAVE A NICE DIE ...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)