A Kasi to nie przeszkadza ze bierzesz takie świństwa?
bohaterka dworca zoo identycznie opisywala swoj poczatekNapisał B-A-T-O-N
A Kasi to nie przeszkadza ze bierzesz takie świństwa?
to mowi osoba ktora pali pol sztuki dziennieNapisał k0573k
ale robisz sobie teraz fresha?
2Cu + 2Al -> 2Au + Cl2
nie zly harmonogram batonNapisał B-A-T-O-N
ja musze sobie kiedys wyprodukowac gazu rozweselajace
gdzies kiedys widialem na necie jak to zrobic.
zalezy ile czasu paliles wczesniej ja palilem 16 latek a 11 tak non stop moze 1 ,2 dni przerwt w miesiacu. teraz nie pale juz 2 miech ciaglo troszke ale to tylko psychika. nie mowie ze nie bede palil sam sobie powiedzialem ze robie sobie przerwe po dluzszej lepsza babka jest wiec moim zdaniem przerwa to dobry pomysl![]()
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Beton to urodzony zamiatacz podwórek.
nie ważna data
Nie patrz tu kurwo
Beton ty pierdolony kloszardzie![]()
Co za szmata w ludzkiej powloce,cpun pieprzony![]()
- Tak, chciala bym...
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
- Tak, chciala bym...
![]()
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)