hmm.....
1 pkt to na bank NIE JEST zdrada
3 pkt to JEST zdrada
a 2 ... hm... no niby jest..... ale taka do wybaczenia.... chyba (oczywiscie mowa tutaj o konkretnym pocalunku, a nie w policzek jak ciocie na imieninach :] )
Jaka dla was jest granica zdrady?
Pytałem o to bardzo wiele osób.
1) Dla niektórych zdrada zaczyna się jak ktoś sobie pójdzie na piwo z inną dziewczyną/chłopakiem, lub go tylko przytuli/obejmnie.
2)Dla innych zdrada zaczyna się na pocałunku innej osoby
3)No i dla tych ostatnich na pieszczotach, obmacywaniu i seksie.
A Jak wy uważacie, do której grupy nalezycie? może macie własną teorię na ten temat?
Osobiście uważam że pocałunek nie jest niczym złym, ale zależy to od okoliczności*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
hmm.....
1 pkt to na bank NIE JEST zdrada
3 pkt to JEST zdrada
a 2 ... hm... no niby jest..... ale taka do wybaczenia.... chyba (oczywiscie mowa tutaj o konkretnym pocalunku, a nie w policzek jak ciocie na imieninach :] )
2, chyba że to jest przyjacielski pocałunek w policzek, ale jak w usta to .. óóó..
..or do I really love your brain?
Juz przy 1 jestem zazdosna, ale to 2 jest dla mnie zdrada... niewybaczalna
co to jest zdrada
takie slowo nie powinno istniec a ludzie powinni sie bez ogranizcen i kto z kim chce......
.........................../' /)
........./´ /)........./¯ //
......,/¯// ........./...//
...../...//. ......./¯ //
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
.../'.../... ./... /.../ //
.('(...´(... ....... ,../'. .')
..\.......... ..... ..\/..../
..''...\.... ..... . _.•´
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
yhyyyyy....Napisał sentyment
:24:
Zaden z tych punktow
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
Zaden, dla mnie zdrada nie istnieje, nie ma co zdradzac, albo sie z kims zyje na co dzien albo dowidzenia...Napisał sabinka
ja z natury jestem zazdrosny jak mi zalezy...
pierwszy punkt nie odbieram jako zdrade, ale BARDZO niechętnie takie cos przyjmuje...
Drugi punkt... jesli to jest w usta to juz dla mnie zdrada...
trzeci wiadomo
chociaz z drugiej strony... zalezy czy chodzi o zdradzanie, czy bycie zdradzanym
niestety, ja jakas laske pocałuje w usta to nie jest zdrada, a jak moja hipotetyczna dziewczyna kogos pocałuje, to juz gorzej.... Ot, taka moja mała hipokryzja
2Cu + 2Al -> 2Au + Cl2
w usta tez mozna pocalowac po przyjacielsku co nie? - to dla mnie nei zdrada. co innego wymienienie sie slina. za wymiane plynow ustrojowych grozi kara cielesna :P... nie wybaczyl bym
http://dobreforum.pl.myminicity.com/ klikac raz dziennie!
uwazam tak samoNapisał 70m3k
Czyli jest ok jesli zyjesz z kims na codzien a ta druga polowka spi jeszcze z kims innym??Napisał Simmek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)