Ja miałem zakaz przychodzenia na religięKsiądz mnie zawsze wyrzucał... bez sensu... a byłem takim grzecznym dzieckiem...
....
Ostatnio edytowane przez Papla ; 12-08-07 o 04:25
Ja miałem zakaz przychodzenia na religięKsiądz mnie zawsze wyrzucał... bez sensu... a byłem takim grzecznym dzieckiem...
Street racing is not a crime !? Well...it is but fuck it !!
ja przez dluzszy czas mialem 5 i 6 ale w ostatniej klasie LO zmienil sie ksiadz i zapytal mnie dlaczego nie chodze do kosciołą, oidpowiedzialem ze kosciół to instytucja która ma wieksze prawa niz świeccy i zajmuje się głównie zarabianiem kasy i że jak moich 5zł tygodniowo zabraknie na tacy to nic sie nie stanie, ze ksieza powinni byc atorytetem moralnym a wielokrotnie nie są, bo pewna czesc to pedofile lub zamiast zyc w czystosci maja dzieci i podawalem przyklady bardzo dlugo i na koniec LO mialem 2 z religii
![]()
8 klasa to teraz nowy system, i jak można było nie mieć piątki skoro ksiądz pod sprawdzianem wpisywał sobie oceny jak kto się zachowuje na lekcji. Do dziś nie wierzę jak można było z religii dostać np 2 lub 3.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)