Chciałbym wziąć rozwód - jaką kancelarię adwokacką moglibyście mi polecić? Czy wybór kancelaria adwokacka rozwody katowice jest dobrym rozwiązaniem?*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Chciałbym wziąć rozwód - jaką kancelarię adwokacką moglibyście mi polecić? Czy wybór kancelaria adwokacka rozwody katowice jest dobrym rozwiązaniem?*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Nie ma nic gorszego na świecie niż rozwód.Rozwód zawsze jest bardzo złym wyjściem jak ma się dzieci.
Sprawy rozwodowe, to jedne z trudniejszych spraw, bo poza problemami prawnymi stwarzają tez masę problemów emocjonalnych. W końcu zakończenie małżeństwa to jest dla większości poczucie wielkiej przegranej. Dlatego tym bardziej trzeba znaleźć dobrego adwokata, który będzie miał wiedzę, ale i okaże nam empatię w tym trudnym czasie. Mogę wam polecić kancelarię Pawła Odoleckiego - http://adwokatodolecki.elk.pl/ . W kancelarii, otrzymacie kompleksową pomoc w zakresie spraw o podział majątku, rozwód lub separację, alimenty, związanych z ograniczeniem, zawieszeniem lub pozbawieniem władzy rodzicielskiej, wykonywaniem kontaktów z dziećmi, ustaleniem pochodzenia dziecka, ubezwłasnowolnieniem. Czyli wszystko co wiąże sie z rozstaniem.
Generalnie oprócz dobrego prawnika polecam załatwić sobie jeszcze lepszego psychologa. Sam przechodziłem przez rozwód i to jest naprawdę bardzo ciężki okres pod względem psychicznym...
Dla mnie rozwód również był jednoznaczny ze skorzystaniem z pomocy adwokata. Wybrałam pana Łukasza Węgłowskiego z kancelarii w Kamieniu Pomorskim. Drugą taką kancelarię ma w Szczecinie. Nie chciałam żeby w trakcie sprawy mąż mnie czymś zaskoczył, a ja nie wiedziałabym co zrobić. Najważniejsze było ustalenie opieki nad córką i oczywiście alimenty. Pan Łukasz wszystkim się zajął bardzo rzeczowo i profesjonalnie. Widać, że to adwokat z dużym doświadczeniem i pewnością siebie w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu.
Moim zdaniem, a wiem z doświadczenia, to polecam kancelarię mikulski.krakow.pl![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)