+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: e-papierochy

Sentyment molestuje dzieci stuff Wie o co chodzi stuff Wie o co chodzi Avatar stuff
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    23

Domyślnie e-papierochy

Pale juz 13lat nalogowo ale powiem wam ze prawdziwego paiperosa mi nie zastapia..
    1 papieros= 60min przerwy
    e-papieros= 3 min przerwy
    Trzeba dodac ze w e-papierosie pochlania sie CALA nikotyne

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

Tylko S. ;* Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Avatar Enemigo
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    32

Domyślnie Odp: e-papierochy

Idz w chuj ze szlugami - kup ksiazke Alana Carra o rzuceniu palenia bo umrzesz na nowotwor
    Jezus was kocha

Unbearable cone-eater akaeld Człowiek z aspiracjami Avatar akaeld
    Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    20

Zakladam, ze chcialbys rzucic, ale nigdy nie wychodzi. Kup sobie fajki Hamiltons , w PL chyba nie dostaniesz, ja sciagnalem z UK, bez akcyzy bo to nie tyton tylko jakies tam ziola, sloma czy nie wiem co. W smaku jak ultra lighty, ohydne. Sztuka polega na tym, zeby palic tylko te i nie kupowac przez ten czas normalnych. Jak spalisz karton powiedzmy przez tydzien, to tak jakbys ten tydzien nie palil i organizm nie dostaje szoku jak po normalnym rzucaniu, wiadomo - pierwsze dni najgorsze ;D Mi sie udalo po 9 latach tylko tym sposobem, a probowalem chyba wszystkiego. Ciagnelo mnie jeszcze 3 miesiace po rzuceniu, ale od dwoch lat juz mam problem z glowy ;] E-papierosy mozna sobie w dupe wsadzic, to gorsze gowno niz normalne. Po tej e-fajce zawsze musialem jeszcze przepalic normalnym, zreszta wszyscy moi znajomi ktorzy tego uzywaja/li maja podobne zdanie.
    Identify,Predict,Decide,Execute.

Sentyment molestuje dzieci stuff Wie o co chodzi stuff Wie o co chodzi Avatar stuff
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    23

ene probowalem przeczytac ta ksiazke w pdf ale ciezko idzie. Akaeld slyszalem cos jeszcze o jakis tabletkach na recepte. wie ktos cos?

Unbearable cone-eater akaeld Człowiek z aspiracjami Avatar akaeld
    Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    20

O tabletkach nie slyszalem, ale mysle ze dzialaja podobnie jak niquitin - tutaj jest tez kwestia tego, ze czasami nie chce sie czlowiekowi palic, ale odruchowo zajmuje sobie czyms rece siegajac po fajke. Tabletki tego nie zastapia. Ja mialem tak, ze zawsze jedac autem, czekajac na kogos/cos czy jak nic nie robilem to lubilem zapalic, nawet jak nie czulem takiej potrzeby.

Widzialem za to ogłoszenie o leczeniu elektrowstrzasami i jakies tam terapie szokowe polegajace na ogladaniu drastycznych obrazkow pluc, zebow itp palaczy :]
    Identify,Predict,Decide,Execute.

Wyrzucony z DoFo ameliad Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Jan 2020
    Siła Reputacji
    0

Ja wolę palić tradycyjne papierosy. Co prawda trochę było mi smutno jak wycofali papierosy smakowe ale można obecnie zamówić online różne dodatki smakowe. Polecam w tym celu zajrzeć tutaj: https://lokalnyzielarz.pl/aromaty-do...u/plyn-bazowy/.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia