Multi touch może pomóc, ale musiałbyś trochę posiedzieć i się przyzwyczaić do gestów. Jak wejdą w krew to powinna praca iść szybciej. Podobnie jak z gestami w przeglądarkach, też pomagają, ale trzeba o nich pamiętać :P
Witam,
Pomóżcie mi wybrać dobrą mysz do DTP ew. oceńcie czy mój wybór będzie trafiony. Mi bardzo spodobała się mysz Microsoft Touch Mouse, ta technologia BlueTrack naprawdę jest świetna, mysz pracuje na dosłownie wszystkim. Testowałem ją już u sprzedawcy. Ciężko mi się jeszcze połapać o co chodzi z tymi dotykowymi skrótami, ale wiem, że mogło by mi to pomóc w pracy (wiele okien otwartych) np. szybkie przechodzenie pomiędzy oknami.
Czy ktoś pracował dłużej z tą myszką ?
http://www.komputronik.pl/product/13...uch_Mouse.html
![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Multi touch może pomóc, ale musiałbyś trochę posiedzieć i się przyzwyczaić do gestów. Jak wejdą w krew to powinna praca iść szybciej. Podobnie jak z gestami w przeglądarkach, też pomagają, ale trzeba o nich pamiętać :P
Ja bym wam kurwy reklamiarze holocaust urzadzil
Jezus was kocha
Komputronik oklamuje klientow a myszka jest absolutnie bezuzyteczna i nie dziala.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)