Bardzo Dobre
Dodam sobie do profilu
Nasza-klasa.pl ? Nonsensopedia, polska encyklopedia humoru*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Bardzo Dobre
Dodam sobie do profilu
rzeczywiscie fajnie opisane i czesc nawet prawdziwa.
"Flip i Flap, Kajko i Kokosz, Ogniem i Mieczem, portal społecznościowy i kompleksy. Od wielu wieków są to nierozerwalne pary. Dlaczego?
Odpowiedź jest bardzo prosta. Najbardziej zakompleksione i sfrustrowane osobniki homo sapiens, zniesmaczone swym dotychczasowym życiem, w poczuciu ogarniającej ich bezsilności, kreują siebie na nowo. Cechy z jakich powyższy osobnik jest najmniej zadowolony, są wyraziście maskowane metodą „na siłę w drugą stronę”.
Tak więc klasowe brzydule, które w szkole nie miały powodzenia, teraz prezentują z dumą swoje zdjęcia ze ślubu lub z narzeczonymi, ludzie z biednych rodzin obnoszą się samochodami, domami, niby przypadkiem zamieszczają takie zdjęcia, jakby nie mieli innych, ludzie, którzy w szkole nigdy nie brali udziału w imprezach i nie pili alkoholu teraz przedstawiają siebie jako szalonych imprezowiczów, ci którzy nie mieli znajomych, teraz prześcigają się w ich kolekcjonowaniu na portalu itp.
Ponadto, portal może posłużyć sfrustrowanym kobietom w poprawianiu swojego samopoczucia, poprzez domaganie się pochlebiających komentarzy. I tym sposobem często zaobserwować można brzydkie, mało atrakcyjne, niezgrabne kobiety, pod których zdjęciami przeczytać można budujące opinie znajomych o tym, jak to pięknie wyglądają i jak bardzo zmieniły się od czasów podstawówki.
Portal ten jest więc doskonałym materiałem do analizy kompleksów społeczeństwa polskiego. "
100% prawdy![]()
Jezus was kocha
cos w tym jest.
nie mowie, ze wszystkich ale czesc osob z moich bylych klas mozna do tego zaliczyc.
ja tez nie mam NK ... od razu wiedziałem czym to śmierdzi.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)