1.jestes szczesliwa w swoim zyciu?
2. podoba ci sie na Bialorusi?
3.co myslisz o sexie na jedna noc?
1.jestes szczesliwa w swoim zyciu?
2. podoba ci sie na Bialorusi?
3.co myslisz o sexie na jedna noc?
.........................../' /)
........./´ /)........./¯ //
......,/¯// ........./...//
...../...//. ......./¯ //
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
.../'.../... ./... /.../ //
.('(...´(... ....... ,../'. .')
..\.......... ..... ..\/..../
..''...\.... ..... . _.•´
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
jakie jest twoje najwieksze marzenie?
1. Czasami mam wątpliwości co do szczęścia w moim życiu, najgorzej jest zimą i jesienią, bo jak większość wie, miewam takie dziwne fazy jesienno-zimowe... Ogólnie, to chyba mam nieźle, mam stałą pracę, kilka osób na które zawsze mogę liczyć, kilka osób, ktróre mnie kochają (ze wzajemnością), a że mam troszkę przesraną sytuację życiową, to szczegół, nauczyłam się już brać to wszysto z dystansu, nauczyłam się śmiać ze swoich zmartwień, i tak jest lepiej...
2. Białoruś to piękny, wolny kraj, mamy tutaj dobrze, mamy dobre pobory, po 100 $ miesięcznie, wspaniałego, wyrozumiałego prezydenta i wolną pracęwszyscy nam zazdroszczą dobrobytu, dlatego tak na nas nadają, zwłaszcza w Polsce, bo Polska to dziwny kraj
wszystkiego innym zazdroszczą... (hehehe z tą Białorusią to niezły przekręt, ja naprawdę w Polsce mieszkam, a do Białorusi to mam 500 metrów
a korzeniami to jestem bradziej z Ukrainą związana, bo stamtąd pochodziła moja babcia)
3. sex na jedną noc? o rany! zapomniałam, że jest coś takiegoale osobiście nie jestem przeciwniczką, a szczerze, to bywało tak w życiu, co tam będę ściemniać, za stara już jestem, żeby się bulwersować takimi głupstwami...
4. największe marzenie? nazbierać w sobie tyle odwagi, rzeby rzucić to wszystko, "cały ten zafajdany świat" wywrócić swoje życie do góry nogami, wziąść się w garść i zacząć wszystko od nowa...
KASIA, A NA IMPREZCE LUBISZ WYPIC DRINA, CZYSTA, WINKO,CZY CO ?
JAK SIE BAWISZ NA IMPREZACH?
LUBISZ TANCZYC?
to zależy od imprezy, ale wolę czystą, w młodych latach wprawiłam się w czystej,a poza tym na "żeglarskich" imprezach przeważnie czysta idzie, więc takową preferuję najbardziej.(jakiś taki mam chłopski charakter a poza tym to jestem ze wschodu
)
Katarzyno czy masz w sobie jakas energie ktora musisz zdlawic od czasu do czasu ?
czy jestes zadowolona ze swojej pracy i czy zarobki cie zadowalaja.
Katarzyno wiesz ze zawsze Cie uwazalem i uwazam za atrakcyjna kobiete ,zapewne nie jestem w tym odosobniony a a wiec musze zapytac .
Czy bedac nastolatka mialas adoratorow ktorzy sie o Ciebie pobili ?![]()
podoba mi się moja praca, bardzo się cieszę, że siedzę w wydziale karnym a nie w cywilnym czy jakimś innym... a zarobki? widziałeś kiedyś babę, kótra mówi że zarabia wystarczająco dużo kasy? ale nie jest źle, jak na region w którym mieszkam, 1600 na rękę to dość dużo, ale dla mnie stanowczo za mało...Napisał stuff
[ Dodano: 2005-11-21, 16:14 ]
miałam wielu adoratorów, ale żeby się bili? no może czasami...Napisał 6 biegowy
![]()
Kasia jakbys miała do wyboru
a. sex
b.wspaniały obiad w drogiej restauracji
c.dobre kino
d.przejażdżke szybkim autkiem
e.kolacja z Pawłem delągiem
....co bys wybrała?
Zdecydowanie dobre kinoa potem sex, ale też dobry...
w następnej kolejności:
- jazda samochodem (A można motorem?)
- obiad
- kolacja z Delągiem niekoniecznieoddałabym Juście na poprawę humoru...
Gdybys byla w stanie zachowac swoja obecna wiedze i fakty o przeszlosci cofajac sie w czasie o 12 lat jakie 3 zasadnicze zmiany zaprowadzialabys w swoim zyciu (zakladajac ze chcialabys cos zmienic)?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)