Co do G9 fakt dobry aparat, aczkolwiek biorac pod uwage ze mozna miec lusto za 1100zl to ni jak kalkuluje sie jego zakup[lustro tez ma tryb automatyczny]
co do pozostałego tekstu to ale napinke wymysliles normalnie wymiekam![]()
Canon G9 = naprawde polecam, mam w dupie uczenie sie fotografowania, a ten aparat mnie we wszystkim wyręcza i robi równie zajebiste zdjecia jak lustrzanki. Najlepszy kompakt na rynku, choć niedlugo ponoć wchodzi lepszy nikon. Lustrzanka i tak jest nie dla mnie, bo duza i po chuj mam sie uczyć.
Fajnie być lepszym od innych i mieć najlepsze rzeczy, bardzo przyjemne samopoczucie. Tak.
PS: Ale i tak jest za ciezki np. na wyjscie wieczorne, dlatego musze miec jeszcze w telefonie, no tak juz jest.
PS2: Warto ustawić ISO na 400 bo inaczej zdjecia bedą chujowe na początkuPozniej jest zajebiscie.
PS3: Róbcie ludzie zdjecia bez lampy w dzien !
PS4: Canon oddaje zajebiscie kolorki![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Co do G9 fakt dobry aparat, aczkolwiek biorac pod uwage ze mozna miec lusto za 1100zl to ni jak kalkuluje sie jego zakup[lustro tez ma tryb automatyczny]
co do pozostałego tekstu to ale napinke wymysliles normalnie wymiekam![]()
daj no stern jakies zdjecia
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
sztetke , fote to ty bys mogł dacjak sie ma lusterko ?
no wiec dałem dupy tak?
a zdjęcia może wrzuce jakieś jak mi sie bedzie chcialo a jak nie to nie
Ps: Z tym ISO to pierdoliłem głupoty, oczywiscie jest tak ze w dzien jak najmniej np. 100 a w nocy jak najwiecej np. 1600
a wzieli ci rodzice w koncu to ps3 na raty czy nie?
http://dobreforum.pl.myminicity.com/ klikac raz dziennie!
stern zawsze staraj sie używać jak najniższego iso , a to jakiego mozesz uzyc w nocy zalezy od tego co fotografujesz. [ jesli nie masz info ze obraz moze wyjsc poruszony to nie podnos ]
Czym wyzsze iso tym wieksze szumy na focie , a szumy sa beeee i feee
G9 ma dobra i duza [w sensie fizycznym nie ilosci pixeli] matryce wiec szumy w stosunku do 99% cyfrówek beda mniejsze a fotki wyraźniejsze
http://dobreforum.pl.myminicity.com/ klikac raz dziennie!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)