Fajny sprzet![]()
Fajny sprzet![]()
Jezus was kocha
ja czekam az staneja te stare alfy,w zyciu nie kupie juz nowego aparatu.
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
arajuale co ci sie w nim podoba ?
Beda zakupy ?
no co ty ,mam canona a80,kiedys sie zastanawialem nad g5 czy 6 ,juz nie pamietam.
ale tu chodzi o cos innego,mam dobry obiektyw ze starej minolty,pasowalby do sony.co prawda bylby dlugi,no,ale przynajmniej bede mial dobre zdjecia,bo t tych kitowe to ponoc nic ciekawego nie wyjdzie,choc kupilbym z kitem.
Kitowe jak sama nazwa wskazuje sa kitowe ...
a tak powaznie to przesiadka z kompaktu na lustro[ z kitem ]to niesamowity skok , usmiech na długo zagosci na twojej twarzy
no,bo mi sie zgasil jak sie przesiadlem z analogowej lustrzanki na kompakt;co za gowno, az sie zdjec robic nie chce.
Syfraki sa teraz coraz tansze ale tez coraz bardziej gowniane![]()
Call co to za sprzet ?
no i mam alfe 100 uzywana (wlasnie testowalem czy dziala).chodzi to to jak kombajn troche ( glownie dzwieki mnie zniesmaczyly jakie wydaje.moj stary analog przy nim to arystokrata pod tym wzgledem),no ale chuj;wazne ,ze zdjecia bedzie robil dobre,mam nadzieje,w kazdym razie milo jest popatrzec przez pryzmat,a nie na ten osrarny wyswietlacz na ktorym i tak nic nie widac..
foty sztetke fotyyyy![]()
pewnie pojedziemy na pogrze niedlugo (ma byc pogod ponoc za pare dni) to troche naprodukuje.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)