Wszystkim paniom z problemem, poleca się:
![]()
Kafeteria - Czemu polskie panie nie gol
TEMAT
"09.08] 12:57 Wkurzony
Niby wszystko ok. z cała pewnością mogę powiedzieć, że Polska to kraina gładkich kobiecych nóg, panie mają wygolone cipeczki i pachy. Niby wszystko ok. Ale co z tego, że kobieta ma gładziutką cipeczkę jak w okolicach odbytu są już włosy. Wygladą to co najmniej nieestytycznie! Drogie panie, golcie również się tam, bo widok kłaczków tam na pewno nie jest dla facetów przyjemny...
Postep poszedł depilacja w Polsce jest już na porządku dziennym, ale tamte okolice polskie dziewczyny niestety ciągle mają niewygolone. To tylko jedno malutkie miejsce, a te parę włosków moze niejednemu facetowi obrzydzić obcowanie z kobiecym ciałem."
![]()
[13.05] 13:15 okropna szczerosc
mam pewnien problem!!! ostatnio moj facet wyznal mi że woli jak kobiety są bardziej ogolone w okolicach bikini. Było to zaraz po tym jak mnie tam całował. Poczułam sie strasznie głupio, bo sie wczesniej ogolilam widocznie za mało. nie wiem co robic mam sie golic na zero wszędzie i w okolicach pupy tez? przeciez to straszne
[15.05] 10:16 a mnie tam
facet nie musi całowac odbytu ......wcale nie chce to strasznie niehigieniczne nie wiem jak facet moze to robic(moj tez probował ale go powstrzymałam) to obleśne odbyt nie sluzy do lizania
![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Wszystkim paniom z problemem, poleca się:
![]()
ciekawe, czy panowie sobie golą...![]()
..or do I really love your brain?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)