+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Temat jak Jakuba,czyli kobiety ktore nie gola swojej pupy

6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level Avatar 6 biegowy
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    34

Domyślnie Temat jak Jakuba,czyli kobiety ktore nie gola swojej pupy

Kafeteria - Czemu polskie panie nie gol
    TEMAT
    "09.08] 12:57 Wkurzony
    Niby wszystko ok. z cała pewnością mogę powiedzieć, że Polska to kraina gładkich kobiecych nóg, panie mają wygolone cipeczki i pachy. Niby wszystko ok. Ale co z tego, że kobieta ma gładziutką cipeczkę jak w okolicach odbytu są już włosy. Wygladą to co najmniej nieestytycznie! Drogie panie, golcie również się tam, bo widok kłaczków tam na pewno nie jest dla facetów przyjemny...
    Postep poszedł depilacja w Polsce jest już na porządku dziennym, ale tamte okolice polskie dziewczyny niestety ciągle mają niewygolone. To tylko jedno malutkie miejsce, a te parę włosków moze niejednemu facetowi obrzydzić obcowanie z kobiecym ciałem."

[13.05] 13:15 okropna szczerosc
    mam pewnien problem!!! ostatnio moj facet wyznal mi że woli jak kobiety są bardziej ogolone w okolicach bikini. Było to zaraz po tym jak mnie tam całował. Poczułam sie strasznie głupio, bo sie wczesniej ogolilam widocznie za mało. nie wiem co robic mam sie golic na zero wszędzie i w okolicach pupy tez? przeciez to straszne

[15.05] 10:16 a mnie tam
    facet nie musi całowac odbytu ......wcale nie chce to strasznie niehigieniczne nie wiem jak facet moze to robic(moj tez probował ale go powstrzymałam) to obleśne odbyt nie sluzy do lizania

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

No Gain Without Pain MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar MaT
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie Odp : Temat jak Jakuba,czyli kobiety ktore nie gola swojej pupy

Wszystkim paniom z problemem, poleca się:

Do I really even love you... juSta Laureat pokojowej nagrody juSta Laureat pokojowej nagrody juSta Laureat pokojowej nagrody juSta Laureat pokojowej nagrody Avatar juSta
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie Odp : Temat jak Jakuba,czyli kobiety ktore nie gola swojej pupy

ciekawe, czy panowie sobie golą...
    ..or do I really love your brain?

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)