Pewnie taki styl reprezentujesz na tej wyspie kolo Krety co opowiadales. I straszysz turystow.
nie mam zadnego stylu ubierenia sie - mam za to styl sie rozbierania: zucam lahy z dupy i gzbietu na ognisko i smaruje sie opodeldokiem na reumatysm, i wzucam ze czy, cztery wiagry rzeby mnie nie bylo po tym stylu rozbierania sie samotnie za bardzo. ubieram cie na smietniku albo z daruf od borata.
nobody fuck with the jesus
Pewnie taki styl reprezentujesz na tej wyspie kolo Krety co opowiadales. I straszysz turystow.
.........................../' /)
........./´ /)........./¯ //
......,/¯// ........./...//
...../...//. ......./¯ //
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
.../'.../... ./... /.../ //
.('(...´(... ....... ,../'. .')
..\.......... ..... ..\/..../
..''...\.... ..... . _.•´
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
Sportowy, lubię luz i pastelowe kolory.
Luźna elegancja, chociaż ostatnio luźna nie jest bo przytyłam :P
ja ubieram się tak, żeby nie zwracać na siebie zbyt wiele uwagi. Ale mam kilka pytań co do nowych trendów. Czy kolor złoty wraca do łask, bo tak coś ostatnio w telewizji obserwuje, a że zbliża się Sylwester to chciałabym wiedzieć. A i jeszcze jedno. Czym zastąpić białą koszulę/bluzkę? Bo te wydają mi się takie nudne i bez wyrazu, praktycznie nikt już tego nie nosi.
Ja staram się zawsze ubierać wygodnie. Nie gonię za modą, gdyż mam własny styl. Zwykle podkoszulka, t-shirt. Jakaś koszula i rurki + trampki.
Czasami zakładam bluzę, innym razem po prostu sweter. Stawiam na klasykę, gdyż jest nieporównywalnie najlepsza.
Mój blog
Ja mam swój styl - czyli ma być ładnie i wygodnie Czasem moje inspiracje czerpie blogów modowych - mój ulubiony ->http://improwizuje.pl
A ja rurki, różowy sweterek z jakimś seksi szlaczkiem. Buty z kolorowymi sznurówkami, szaliczek i jakieś ozdoby na rączki. <3 :P
Ogólnie nie mam określonego stylu. Ubieram to, co akurat mi się podoba. Kupuję zazwyczaj ciuchy i bieliznę przez Internet. Unikam jednak jak ognia allegro, bo tam na 10 kupionych rzeczy może 1 jest dobra. Bieliznę kupuję tylko na 4lejdi.pl, bo tam jest najtaniej
Często szukam jakiś fajnych inspiracji na blogach, wybieram co mi się podoba, a później próbuję skompletować coś w tym stylu, niestety nie zawsze udaje mi się to kupić, albo jak zakładam nie zawsze do siebie pasuje.
Lubię ubierać się raczej elegancko , szpilki , marynarka , do tego jakieś ładne spodnie . Oczywiście czasami również na luzie , koszulka , jeansy , trampki.
Ma być wygodnie przede wszystkim
W tym roku modne beda zaciski na sutki.
Identify,Predict,Decide,Execute.
Normalny, luźny - żadne podążanie za modą
Pracuję w firmie zajmującej się przenoszeniem różnych grafik na dowolne powierzchnie - możecie sprawdzić jak wyglądają nasze obrazy canvas
Lubię ubierać się ładnie, elegancko i praktycznie. Staram się interesować tym, co w danym sezonie oferuje moda damska Mam dużo wygodnych i ładnych sweterków, mnóstwo sukienek i spódnic.Generalnie mam dużo ubrań.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)