ehhh te kobiety, w jeden dzien zobacza a na drugi juz maja
Spoko wenus -bedziesz zadowolona czekam na foty![]()
ehhh te kobiety, w jeden dzien zobacza a na drugi juz maja
Spoko wenus -bedziesz zadowolona czekam na foty![]()
a ja ci dziekuje za linka, bo tez mozna sie czegos dowiedziec
wlasciwie to dla mnie faktycznie liczyly sie zoom, mp i marka, a ze kumpel ma lumixa i zdjecia wychodza ok ..
patrzylem takze na opinie o aparacie na necie i generalnie jest 4.5/5 i powyzej
co do ceny itd -
http://cgi.ebay.com/NEW-PANASONIC-DM...QQcmdZViewItem
dajesz bid o $4.50 mniejszy niz "kup teraz" i jest twoj, jedyny problem ze nie wysylaja poza usa i kanade, wiec musialem wykorzystac tesciow do przesylki
za tydzien bede mial, za dwa tygodnie jade na wyprawe, wiec i zdjecia tez bedamam nadzieje ze dobre
Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
czyżby FZ-7 był oficjalnie polecanym przez DoFo tanim i dobrym aparatem? (też go ma od jakiegoś czasu)
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
TAK
ale on malutkii fikusny
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
malutki??pol torebki zajmuje
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
ja mam wieksza torebke![]()
tez sobie kupilem nowy aparat,Canon Powershot S3
,dolozylem 4Gb karte i zapewne dokupie obiektyw.
kurcze, wszystkie te aparaty zaczynaja wygladac tak samo (jak minolta z3).
ps. ten ruchomy ekranik jest super
Siema 6B
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)