Chciałbym wziąć rozwód - jaką kancelarię adwokacką moglibyście mi polecić? Czy wybór kancelaria adwokacka rozwody katowice jest dobrym rozwiązaniem?
Printable View
Chciałbym wziąć rozwód - jaką kancelarię adwokacką moglibyście mi polecić? Czy wybór kancelaria adwokacka rozwody katowice jest dobrym rozwiązaniem?
Nie ma nic gorszego na świecie niż rozwód.Rozwód zawsze jest bardzo złym wyjściem jak ma się dzieci.
Sprawy rozwodowe, to jedne z trudniejszych spraw, bo poza problemami prawnymi stwarzają tez masę problemów emocjonalnych. W końcu zakończenie małżeństwa to jest dla większości poczucie wielkiej przegranej. Dlatego tym bardziej trzeba znaleźć dobrego adwokata, który będzie miał wiedzę, ale i okaże nam empatię w tym trudnym czasie. Mogę wam polecić kancelarię Pawła Odoleckiego - http://adwokatodolecki.elk.pl/ . W kancelarii, otrzymacie kompleksową pomoc w zakresie spraw o podział majątku, rozwód lub separację, alimenty, związanych z ograniczeniem, zawieszeniem lub pozbawieniem władzy rodzicielskiej, wykonywaniem kontaktów z dziećmi, ustaleniem pochodzenia dziecka, ubezwłasnowolnieniem. Czyli wszystko co wiąże sie z rozstaniem.
Generalnie oprócz dobrego prawnika polecam załatwić sobie jeszcze lepszego psychologa. Sam przechodziłem przez rozwód i to jest naprawdę bardzo ciężki okres pod względem psychicznym...
Dla mnie rozwód również był jednoznaczny ze skorzystaniem z pomocy adwokata. Wybrałam pana Łukasza Węgłowskiego z kancelarii w Kamieniu Pomorskim. Drugą taką kancelarię ma w Szczecinie. Nie chciałam żeby w trakcie sprawy mąż mnie czymś zaskoczył, a ja nie wiedziałabym co zrobić. Najważniejsze było ustalenie opieki nad córką i oczywiście alimenty. Pan Łukasz wszystkim się zajął bardzo rzeczowo i profesjonalnie. Widać, że to adwokat z dużym doświadczeniem i pewnością siebie w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu.
Moim zdaniem, a wiem z doświadczenia, to polecam kancelarię mikulski.krakow.pl :)